Werkwijze

Trouwreportage

Het is gebruikelijk dat een trouwfotograaf al vroeg tijdens de planning van de bruiloft wordt uitgekozen. De taak van de fotograaf is dan ook niet onbelangrijk. Jullie trouwdag zal namelijk binnen één dag plaatsvinden, het is aan mij om beeld te geven aan deze trouwdag, om iets tastbaars te doen ontstaan zodat je ook na jaren jullie trouwdag nog een keer kunt herbeleven.

Het inboeken van een fotograaf begint bij het maken van een kennismakingsafspraak. Deze vindt bij mij vaak 6-8 maanden voorafgaand aan de bruiloft plaats. Het is gebruikelijk dat de planning van de trouwdag op dat moment nog niet helemaal definitief is. Dat is helemaal niet erg, deze afspraak dient er met name voor jullie toe om te kunnen ervaren of jullie bij mij de juiste 'klik' voelen, en de eervolle taak van het maken van een trouwreportage aan mij toe durven vertrouwen.

Behalve dat wij het tijdens dit gesprek ook zullen hebben over jullie wensen en verwachtingen, maken wij zo'n vier weken voorafgaand aan jullie trouwdag nog een tweede afspraak om alle details van de dag door te nemen, zodat mijn reportage geheel toegespitst op jullie zal zijn.